duister.

 

De pure vormen, zwarte klei en rauwe afwerking van elk stuk vormen de essentie van ‘Duister.’  Tijdloos en uniek komen deze stukken in elk interieur thuis.

duister. bestaat uit een gamma apero-schalen en kommen met verschillende vorm, in verschillende maat en zijn beschikbaar in vier afwerkingen:

 

MAANGRAS.

Een glazuur met een zeer eigen, zeer levendig karakter. Groen, geel en donkerblauwe accenten wisselen elkaar af, afhankelijk van de manier van applicatie van de glazuur krijgt elk stuk een eigen tekening.  

 

EDELWIT.

Deze afwerking heeft een koel-witte hoofdtoon met licht roze en blauwe tinten die elk werk voorzien van een bepaalde zachtheid en een eigen complexie.

 

POOLVOS.

Een meer neutrale afwerking die overal een antwoord op kan bieden. Eerder beige dan wit met licht bruine schakering.

 

RAVEN.

Met de afwerking in RAVEN. worden de stukken behandeld doch niet afgewerkt met glazuur. De donkere klei blijft met gevolg zichtbaar en voelbaar in al zijn facetten wat voor een unieke eet-ervaring zorgt. 

 

Let erop dat een aantal glazuren ook terug komen in andere collecties maar mogelijks een andere uitstraling krijgen in combinatie met een andere klei. Het eindresultaat van elke glazuur wordt beschreven bij elke collectie.

 

De webshop wordt regelmatig aangevuld, webshop-updates worden steeds aangekondigd via de nieuwsbrief en sociale media

andere collecties:

dauw.

intens.

aarde.

pieces uniques.